Mår så dåligt!

Skolan... Ja händer mycket nu. Som jag inte pallar med. Men jag kämpar vidare nu.. Tar skiten som kommer.. inget stopar mig... jag fortsätter gå ni följer efter... jag går snabbare... Ni börjar gå snabbare.. jag springer.. ni springer... Men ni hinner inte ifatt. Ni kommer aldrig ta mig, kommer inte få mig att sluta kämpa för den jag är.

:(

Skolan idag var inte rolig alls... Allt känns skit med skolan just nu! Därför ska jag inte rida Bambi idag.. Mår värkligen dårligt. Hoppas jag får göra det en annan dag.

Bambi är så fin. Snyggish ponni!!

Hur jag än ser ut, så är det samma jag på insidan









Hur jag än ser ut, så är det samma jag på insidan. Ingen kan ändra på den jag är för den ända jag vill va är mig själv Hanna Moberg!

Grattis!

Grattis till värdens bästa mamma!

Hemma!

Hemma efter en lång dag i skolan.. Ska till stallet snart för att hämta min hjälm. Ja det händer inte så mycket idag.


Haha en av de första gångerna på ridskola måste ju var typ 6-7 år :P HAHA typ dör!!

Bilder från förra måndagen






Vet att det inte ser så bra ut men jag är förliten på henne så det är inte så enkelt!

Mina BÄSTA kompisar!

Idag tog jag hand om mina bästa kompisar Candyoch Stella.. ÄLSKAR de så mycket, bästa hästarna. Snyggaste hästarna!!! Glad att jag har er två vad skulle jag göra arnas??

Stallfesten!

Jag kom ju hem jätte sent igår från festen men vi barn har planerat att vi ska gå luciatåg i jordbro på lucia. 13 december tror jag att det är. Efter som tella inte ska ridas nu så ska jag lånna Garpus en vit islandshäst. Jag ska va lucia på honom...

Jossan och Monstret ska rida brevid mig och de ska va tomtar. Bakom oss så ska Elin rida på Chess och Tora på Märta. Båda ska vara tärnor.

Idag fråga jag den nya tjejen om hon ville va med på en av sina hästar. Så nu ska hon va med. Amanda har ingen häst att rida så hon tar en av tjejens hästar och leder. LÄNGTAR jätte mycket till ditt!


Som nästan alla vet så...

Var det en fjording och en häst som heter servus som krockade i globen igår. Och Servus gick omkull och ryttar Frida flögg av. Frida har haft sin häst i mitt stall så känner henne jätte bra. Hon som äger Stella hon prata med Fridas mamma idag på fetsten och Frida mår bra. Servus är halt på ett ben. Frida blev inte så rädd det var hennes mamma som blev räddast när halla kom in utan frida.

Frida ska rida i globen imorgon med fast på en annan häst.  Diggar Frida så stort, hon är 9 år och rider bäst.

Nu blir det....

Nu ska jag dra till stallfesten. Kommer bli jätte roligt med alla glada människor. Har varit i stallet HELA dan idag.

Två ny hästar kom, JÄTTE söta.. 

Stella är inte halt längre men ska vila ett tag till :D Ska rida Mormor och Monstret. Är jätte stor på Monstret men jag rider henne i balans så det gör inte så mycket ( väger inte för mycket, är bara för lång) 

Onsdag ska jag nog rida Nadjas häst Bambi. Jätte snällt av henne att jag får rida Bambi ( http://topdressage.blogg.se ) ....

Nu måste jag fixa mig till "festen" :) syns



Lite skillnad på häst!!

Hej och hejdå

Deta blir ett snapt inlägg hinner inte just nu! Skolan jag det gick väl bra. Stallet mocka jag hagen och red Mormor. Kan inte säga att det gick bra asså hon sparang typ bara hihi pinsamt att ägarn kollade på just denna gång det inte gick bra XD Kommer snart

Dagen!

Skolan aa den var super idag... Stallet middagsfodra jag med elin nu kom jag hem och ska fixa saker till skolan. Senaste dagarna har det varit jätte dålig uppdatering men har inte hunit med men i helgen blir det uppdateringen BÄST!!

Kanske någon som vill att komentera om vad jag ska skriva ett LÅNGT inlägg om!

Kommer tillbaka imorgon igen

Har inte lust att blogga i kväll eftersom jag är  väldigt tröt efer varit uppe till halv 1 på natten sen gå upp klockan 7 igen. Kommer uppdatera när jag kommer från stallet imorgon. SYNS!!

....

Natten var inte så rolig var uppe till halv ett för att komma på ett sätt att komma upp på morgonen. Tänkte först att jag skulle skriva en lapp till min mamma så hon skulle kunna ringa hem när jag skulle upp.

 Men kom på då skulle hon väka alla andra i huset satt och tänkte länge, men tillslut skrev jag en lapp och la vid trappan så hon skulle se den.

Vakna av mig själv sen endå vid halv 7 tiden.

Skolan inget att snacka om ganska jobbig dag.... Skulle åkt till stallet nu men det blir inte så. Några som kommer och ska köpa två av marsvinen. Vill ha kvar det men det är bäst för de att flytta, vi har inte tid med de för vi har ju häst. Så nu har jag 5 marsvin kvar. Har också tre ungar som  ska bort.  Någon som vill h?? XD



Fota tagna av http://topdressage.blogg.se

Jaha uppe hela natten blir det...

Jag gick och la mig och väktes efter ett tag av att min mobil inte hade någo battteri, skulle ta laddar som varit på mitt rum i flera veckor. Men den va inte där, sprang runt i hela huset för att leta efter en laddare men nej, det finns ingen. Så nu måste jag sitta uppe hela natten för att komma till skolan imorgonbitti skäns toppen... eller inte

Natti!

 Rubriken säger allt... Ska bara fixa lite saker sen måste jag zzzzz. Jag har varit jätte tröt de senaste dagarna det är nog för jag lagt mig försent så blir tidigt några dagar nu!

Syns imorgon

Hur är det med Stella?

... Jo det är bättre med Sella det är inte helt bra, men hon har inte så ont i allafal hon sringer friviligt och det är ett bra täken på att hon inte har så ont.

Jag tror att det bli bra om hon får vila nu ett tag bara men någon gång i december så kommer  någon om ska kolla på henne. Problemet är att man inte kan longera Stella hon blir jätte sur och sparkar mot den som står där... Man kan inte tro att Stella gör sånt för hon är värkligen värdens snällaste ponny. Men hon vet inte vad hon ska göra hon har aldrig blivit longera innan hon kom till oss.

PONNYAKUTEN NÄSTA!!! HAhaha nej men det är väldigt konstigt 23 årig ponny kan inte bli longerad för hon vet inte hur hon ska göra X) Min söta ponny..

Men de bästa Stella står bättre nu så det finns hopp nu att hon blir bra igen.. JIPPI!! Super glad Hanna Moberg


Bilder på Candy del 2




Candy med en ny frisyr :P


Candy gillar hundar!


Candy ville inte vänta på maten så hon försökte öppna själv. Har man inte en smart ponny??

Bilder på Candy del 1


Den dan hade vi mycket att göra! XD

Söta prinsessan!

Jag och Candy i sommras!

Candy hoppar några små hinder! Saknar sommarn så mycket och Candys färg hon endrar den för varje dag typ ;)



Candy i sommarhagen.

Sporrar?


Jag använder bara sporrar när jag rider för tränare( måste ha de då) och när jag tävlar. Men jag använder de inte så mycket. Jag anväder bara de när Stella inte lyssnar. Jag börjar inte direkt med att trycka på med sporren. Det är endast när hon inte lyssnar på skänkeln.


Hur använder man sporrar?
Det är viktigt att dom sitter bra och väl fastspända på foten, så dom inte åker upp och ner, det är jobbigt för både hästen och din ridstövel. Samt att det kan uppfattar som framåtdrivande hjälp av din häst.
Sporrens spets ska alltid peka neråt. Det är viktigt med en stadig skänkel, dvs lite flaxande, minsta lilla rörelse kan ge en häftig reaktion.
Man lägger alltid till skänkeln först, om man inte får önskad reaktion använder man sporren. Därför är det viktigt att man alltid trampar ner hälen när man rider med sporrar. Man hackar aldrig med sporrar, man trycker lite lätt, altenativt rör sporren lite upp och ner för maximal effekt.


Varför använder man sporrar?
Som sagt är det för att förfina hjälperna, från regional dressyrtävling och uppåt är det obligatoriskt att ha sporrar.
Jag använder endast sporrar på mina hästar jag ridit vid träning för tränare eller tävling, då jag tycker hästen ska lyssna bra utan sporrar.
När man rider med sporrar första gången tycker jag man ska rida med runda korta, jag rider dock alltid med det och har bara ridit med det då det endå ger grym effekt om man använder sporren och det är skonsammast för hästen. Såkallade ponnysporrar.
Jag försöker dock att använda sporren så lite som möjligt även fast jag har den.

Tillbaka igen!

Den här veckan har varit väldig jobbig det var därför jag försvan ett tag, men nu är jag här igen! Jag vill inte ta det på bloggen dde som va jobbig...



Finaste ponnyn Caramint Candy!

Jätte dålig uppdatering

Men jag kommer inte skriva så mycket nu, det är en sak nu som går förre bloggen, kommer tillbaka när det har löst sig.




Hemma

Red ju Märta idag, skulle ut och klätra men det blev för murkt.

 Så red på volten träna mycket på att hon skulle lyssna, hon fick inte springa iväg i galoppen och inte i traven. Jobba också på böjda spår. Hon tyckte det var jätte jobbigt och svättades jätte mycket! Hon är jätte svår att rida Amanda och Tora har något att kämpa med!

Taggar till stallet

Nu drar jag till stallet och rider Märta!

Fyra saker ni inte visste om mig och Stella!


• Jag börja rida när jag va 7 år!

•  Stella har varit carolinaaf ugglas i 6 år.

• Stella kommer från Tyskland.

• Jag red på islandhästar när jag börja rida ungefär ett år.



Nya saker!


Vi åkte till till Stav istället.
Nöjd med sakerna, inte så dyra saker.


Taggar till Lyckås nu

Ska kolla lite där, se om jag köper något. Syns!


Ovisade bilder



Stella och jag bråka om vilket håll vi skulle åt XD


Foton av: Amanda moberg ( http://topdressage.blogg.se )

Hemma

Är sjuk så är hemma från skolan idag TRÅKIT att va hemma själv!


Sjuk?

Ligger hemma i soffan med värdens huvudvärk...  URCH! vill EJ va sjuk.

Me and Mormor!


HAHA! ser ut som hen köttbulle, hade så mycket kladär på mig ;)

Ny header på G!!

....

Vill bara få ut det

Jag är mig själv fast många försöker trycka ner mig. Jag kämpar för att inte bli nertryckt.

 " Tror du att du är cool eller" var det en tjej som kom och sa till mig. Asså NEJ jag tror inte att jag är cool. Jag tycker att jag är mig själv och inte går och härmar någona annan. Självförtroandet jag hade har jag inte längre efter allt skit jag fått... Jag tror att jag gör fel nu jag kan inte lita på mig om jag gör rätt!

Men efter jag kommit tillbaka här på bloggen har det blivit bättre de är inte bra men märker att det har blivit mycket bättre. Era fina kompentarer gör mig supper glad LOVE!!! Tack så mycket att ni byger upp mitt förtroende, ni är super gulliga!! Menar det ni är BÄST!



Hemma igen!

Hemma från stallet nu. Gick super att rida Mormor och ägarn sa att det såg jätte bra ut. Fick stop på henne och så fick jag fram henne i bra tempo! NÖJD!!


Då är det dags igen!

Att gå till skolan.... Jag åker direkt till stallet från skolan. Så därför blir det inga inlägg tills jag kommer hem vi halv sju ungefär. För hinner inte blogga nu :(

....

Idag blir det inga fler inlägg skrev ett jätte långt och sen skulle jag ta bort en bokstav så försvan allt. SUUUCK! Orkar inte skriva om det idag tar det imorgon efter stallet.

Jippi nu ska jag städa rummet... INTE kul asså. Sitter hellre här och skriver till er, finaste bloggläsare!


Se hur det går imorgon!

Ska ju rida Mormor imorgon. Hon är en ganska stor häst. Väldigt pigg förra gånger så gick det inte så bra antagligen så ville hon inte gå eller så sprang hon iväg.

Får se hur det går. Hon lyssnar inte så mycket på mig ;)  Henne känner jag mig också som en fluga på men på bilder så är jag inte så jätte liten :P


Mormor och jag i sommras

Min duktiga ponny

Vi har snart i ett år  börjat köra in Candy! Idag hade hon vagn med kusk i för första gången! Tidigare har vi bara suttit baklänges så att vi ska kunna hoppa av men nu satt mamma och körde helt!
Candy blev rädd en gång för stallkatten som satt i gräset brevid ridbanan och hoppade till men hon blev inte alls rädd för att vagnen var i vägen utan fortsatte sedan gå super snällt. Hon tycket det var riktigt jobbigt då hon inte är så musklad men hon älskar att arbeta så hon drog utan att protestera. Vår duktiga underbara ponny!


Veckans planer!


Måndag: Skolan -.- Rida Mormor, gå med stella och åka hem till pappa.

Tisdag: Skolan, åka till stallet och ta hand om Stella.

Onsdag:Skolan, rida Märta, ta hand om Stella.

Torsdag:Skoln, rida Mormor, ta hand om Stella.

Fredag Skolan, Ta hand om Stella.

Lördag: Loppis med skolan och stallet

Söndag: Stallet och ta hand om Stella


Candy

Idag vid löshoppningen så ville inte Candy hoppa hon ville mest springa allt vad och kunde. Kanske blir ponnygalopp med henne istället XD Nä men hon springer väldigt snappt ibland.

Hon hoppa hindrena år fel hål, hon var jätte pigg idag!

Candy löshoppas!


Jag och Candy i fredags!



OBS! Säg inte att vi rider in henne förtidigt för vi skrittar bara på långa tyglar!

Idag när jag kommer till Stallet ska jag göra...


1. Ta in Stella, borsta henne.

2. Gå ut och gå med henne ca 15 min.

3. Ge henne mat.

4. Bygga fram hinder.

5. Hämta Candy borsta henne.

6. löshoppa henne

7. Rida stor hästen

8. packa hö/fylla på vatten.

9. Åka hem och ladda upp film/bild på bloggen :)

Imorgon

Imorgon ska jag ju löshoppa Candy kommer film/bilder. Ska ut och gå med Stella och rida Elaine(hon jag gick omkull med) Hon är lite högre än 168. Känner mig som en fluga på henne :P

Tiden med Stella

Det har varit mycket skratt och gråt med Stella. Vår tid tillsammans har varit det roligaste i mitt liv!
När ägaren köpte Stella så hade hon inte gått dressyr på flera år hon var jätte stel och sprang bara hela tiden.

Jag blev medryttare och hon blev bara bättre och bättre. Jag va jätte nöjd att jag kom runt en bana som var 50 cm. Jag hade verkligen jätte kul med Stella och har fortfarande det är vi 2 tsm för evigt. Vi kämpade så mycket vi skulle bli bättre på den tiden kom det mycket svett och tårar.

 Det var flera gånger jag ville ge upp men... Jag och Stella skulle bli bättre.
Förra tävlingen sa jag en sak jag verkligen jag ångra Jag sa ( jag vill inte rida henne någo mer det är omöjligt)
Det var det värsta jag sagt.

Jag vill rida henne jag vill kämpa. Nu ska vi två kämpa tsm så hon blir bra igen ska gå ut och gå med henne varje dag och ta hand. Borsta i flera timmar.

Stellas och min resa får inte ta slut här. Det kanske inte blir någon hoppning för oss längre men det spelar ingen roll, bara det blir bra för Stella.

Vi två kommer kämpa tills döden skiljer oss åt!

...

Sitter hemma vid datorn med lite godis kom nys hem från kallaset. Väldig dålig uppdatering idag, men har inte gjort så mycket.

Va ute och gick med Stella. Har aldrig älskat någon så mycket!!

Det kommer alltid va vi till döden skiljer oss åt!


LOVE!

Middags fodring!

Idag har jag middagsfodringen. Sen går jag ut med Stella hoppas att Amanda kan fota oss. Får tjata lite XD När vi är klara i stallet så åker vi på 18 år kallas. Det var dagen idag det. Imorgon ska vi löshoppa Candy och detkommer film och bilder på det!

Stella!

Min  drottning är 23 år gammal nu har hon har börjat stå konstigt med sina bak ben och i torsdags blev hon halt på högerfram... Eftersom hon är så gammal är det inte så bra att hon står i sjukhage till nästa år. Ägarn fundera på att ta bort henne!

Men idag så var hovslagar i stallet. Han sa att det inte va någo fara med hennes bakben. Att hon bara hade slagit i något i hagen med fram benet. Så nu finns det ett hopp på att hon blir bättre...

Idag så ska jag ut och gå med henne för det är bra för gammla hästar att röra på sig om de är halta och inte bara stå stil och tappa muskler!

Älskar dig Stella du är allt för mig!!! Du klarar det här nu.

Duktiga Candy

Hon gick in i transporten efter ungefär fyra försök. När vi kom till blåkulla gick jag runt lite med Candy så hon skulle lugna ner sig. Efter det så tömkörde vi henne lite, sen hoppa jag upp vi skritta på långa tyglar några var. Hon var jätte duktig! ( Candy är ungefär 3 år nu) När vi skulle åka hen gick hon in på första försöket.

kommer bild!


Tårarna slutar aldrig rinna!

Det kan inte va sant min drottning...! Kämpa snälla jag klarar mig inte utan dig :'(

Trött!

Är väldigt trött efter denna vecka... Snart åker jag till stallet och rider min prinssesa på Blåkulla. Har också kvälls fodringen så kommer hem typ vid 23. Kommer somna i stallet ;) Etersom jag kommer hem så sent så skriver jag imorgon hur det gick! 

Hoppas ni för en mysssig fredags kväll!!!


Diss!


De här schabraket är så himmla ful!!! (enligt mig) Asså det ser typ ut som en pickniksfilt X) Va tycker ni?

Sitter i skolan!

Min lärare är och pratar med en annan lärare så tog min kompis mobil och nu är jag här på bloggen X) Har faktiskt roligt just nu sitter och pratar med dom brevid...  Hon kommer väl snart tillbaka, syns efter skolan!

Godmorgon!

Godmorgon alla fina bloggläsare! Nu taggar jag till skolan.. Ganska chill dag där

Helgens planer!

På lördag eller söndag så ska vi löshoppa Candy! Hon kommer bli en jätte bra hopp ponny. Hon hoppar jätte fint. Ska också va med några kompisar i helgen.

Funderar på att köpa!!


Västen är ljusare en på bilden...
Men jätte snygga saker, som sagt funderanr på att kanske köpa de.

Tänk på detta...


Har var när jag den störst hästen gick omkull. Jag kände hur hon vred runt med mig med hennes bakben. Men hon kämpa för att inte göra illa mig.

 Efter den här avramlingen så hoppa jag upp på henne igen. Jag hade skrapat upp hela armarna och hade lite ont i kroppen men..Jag hoppa upp och körde på som vanligt. Trava galoppera.. Det var många som såg när jag ramla av och när jag skulle gå in med henne i stallet sen så tog en tjej i min arm och sa " va modig du är".

Men ridning är allt för mig.. Det där va andra gången jag ramla av jag tänkte det här händer inte varje gång man rider.. Så därför är jag inte rädd nu. Du som är rädd för att hoppa eller något sånt tänk på hur kul det var innan du ramla av och det händer inte varje gång!
 Det kan bli värre om man är rädd om man hoppar hästen känner ju på sig det. Därför kan den bli orolig och vägra på hindret... Bara ett sätt jag tänkte för att inte bli rädd för att rida.. Tycker det är synd om man gillar att rida jätte mycket sen ramlar man av och inte vågar göra något efter det..


Dagen idag!

Skritta ju ut med Tora idag, en jätte mysig runda! När vi kom tillbaka så skulle  vi rida på volten.. Men nu märkte man Stella va halt, inte mycket men man ska ju inte rida om hästen haltar. Så nu ska hon vila ett tag. Hoppas att det blir bra igen!!

Eftersom jag inte ska ida Stella nu så får jag rida Mormor som en häst kallas X) Hon heter igentligen Verona.
Och imorgon tar vi med mig Candy till blåkulla. Så ska jag rida på Candy där. Då blir hon last träning. Sen får hon ju komma till ett ridhus som hon aldrig vart i... Ska bli super kul :D



Drottningen Stella! <3
   
Prinssesan Candy! <3


Orkar inte!

Just nu ligger jag i sängen och bloggar.. måste snart dra till skolan -.- Orkar inte med skolan+ idag har jag bara tråkiga lektioner idag!!

Efter skolan så taggar jag till stallet, rider stella.

Natti!


Godnatt alla fina bloggläsare! <3


Hmm?

Asså fattar inte att tjejer ska bråka hela tiden det finns alltid något att bråka om. Tjejer blir avensjuka på hur de andra ser utt och blir taskiga mot det.Snackar skit bakom ryggen på varandra.

Jag känner just nu kan jag inte lita på någon av tjejerna i klassen, jag har inte hört att det har snackat något om mig men... Det har varit så om en av tjejena går så börjar de snacka skit om den. Det borde inte kallas för vänner då om man snackar skit bakom den andras rygg hela tiden.
Killar håller ju inte på så här. Just nu är jag och min kompis Sandra( henne är den ända jag litar på i klassen av tjejerna) med killarna. Asså dom snackar aldrig skit och det blir roligare och va med dom eftersom jag gillar EJ att lossas va vän med någon och sen snacka om de på det sättet tjejer gör.

Ganska jobbigt att veta att de gör de. De går säker och pratar med varandra om att jag och Sandra är med killarna. Önska att det förstog vrf jag är med dom. Ingen av tjejerna kan man ju lixom lita på!

Super glad!

Stella ska inte vila nu.. Hennes ben har blivit mycket bättre. Imorgon ska jag rida ut med Tora, Amanda vet jag inte om hon kan följa med hon har typ ont i hela kroppen stakarn! Men ska ta det lungt imorgon när jag rider..

Idag så åkte jag till stallet tog hand om Candy. Hon fick springa av sig på volten ett tag sen tränna jag henne på att kunna springa brevid mig utan att springa på mig, backa och stana. Gick super faktiskt. Candy har börjat lyssna på mig jätte bra nu!

Inlägget innan!

I inlägget jag gjorde innan stog det att jag skulle rida Stella torsdag och söndag. Det kanske inte blir såå för Stella kanske ska få villa i ,kanske någon vecka för hon står konstigt med bakbenen. Men det konstiga är att hon inte är hal. Hon springer på som vanligt! Finste ponnyn!

När Candy precis kommit till oss!! <3 Min lilla prinssesa..

Veckan planer!

Onsdag: Åkta till stallet och ta hand om Candy. Fota Amanda om hon vill det!! En chill dag..

Torsdag: Rida ut med Amanda och Tora, tror det iallafal. Ska iallafal rida Stella.

Fredag: Va hemma och ha det chill!

Lördag: Hem till en kompis, kanske till stallt sen..

Söndag: Rida dessyr med Stella..

Min ridning har ändras fort!


Det här var Cilvia och jag för lite mer en ett år sedan...

Och det här va i sommras! Har blivit mycket bättre på att  rida nu en vad jag var för ett år sedan, man ser värkligen skillnaden!

Älskade Stella!



Bloggar jag läser!


• Ibland http://Nellieberntsson.se

http://Topdressage.blogg.se

•  http://Ttoraalbiin.blogg.se

Bra bloggar med http://Topdressage.blogg.se är bäst!!!

Skolan!

Det var väldigt roligt att träffa alla kompisar idag! Åkte inte till stallet idag för att Stella ska vila några dagar nu...

Finaste Stella från igår <3

Bilder från dagen!




Mår bara dåligt!

Fattar inte varför de tävlar om dom inte har koll på sin häst asså det vaar några tjejer jag såg idag som satt och slet i hästens mun hela tiden, jag mår så dåligt när jag ser dom rida. Finns ju också dom bli jätte sur på sin häst om den vägrar. Det brukar ju inte va hästens fel, det är ryttan som inte hjälper hästen.

Den tjejen som van 80 cm ( B-ponny)  hon var jätte duktig jag har sätt henne på andra tävlingar också men hon sliter inte i hästen ett dug. det går väldigt fort men hon har hela tiden kontroll. Grattis till dig du rider jätte bra och har en jätte fin ponny!

Inte så nöjd med dena dag!

Dagen börja säms, de stod att jag skulle börja sist i clearrounden. Jag skritta ner till framridnings banan. Jag fick inte komma in! Så kom Nadja och sa att det var jag som starta först av alla. Trava upp till banan. Sen var jag tvungen att hoppa allt, fick 8 fel jag förstår att Stella inte ville asså vi hade ju inte ens ridit fram något. När jag kom ut så sa en kille ( Det är sånna som du som förstör tävlingarna) man kan ju va lite snällare mot barn. Men jag fick rosett fast jag fick 8 fel. 70 cm banan fick jag fel men vet inte hur många tror det var 8.


Då kör vi!

Fick låna värdens snyggaste outfit av Nadja. Stella är duschad och klar. Jag har mina saker packade. Det är bara att åka imorgon.

Åker hemifrån 20 över 5 åker till tävlingen halv 7... TAGGAD!!!

Hemma efter en jätte rolig dag!

Åkte till stallet med Tora. Borsta Stella och satt på henne ett täcke och släppte ut henne. Byggde fram hinder med Tora. Sen rammla en tjej av Kjalar så tog jag och tora hand om Kjalar och Garpur ett tag.

Smörjde Stellas saker medans Tora red fram. En sak bara Märta asså fett cool ponny, ingen hoppar typ så fint som henne!! Tora hoppa inte så mycket för Märta inte skulle bli så tröt.

Tack Tora ( ttoraalbiin.blogg.se) för en jätte rolig dag!! Du är bäst.. <3

Drar till stallet nu!


Hjälper Tora och fixar stella

Natti!


Sjukt taggad!!

Imorgon vilar Stella så att hon ska va pigg på Söndag! Men på söndag, jag och stella ska köra järnet. Jag ska inte bromsa henne hon ska springa så fort hon vill okej om det går förfort så måste man ju men  vi ska kämpa start till mål. Ska inte sluta rida, inne på banan gäller det.
På söndag kör vi Stella!! Älskar dig...

Min lilla prinsessa!


Det här va den senaste gången vi red Candy jag skritta en runda som kallas hundrundan. Sen red jag in på volten och skritta över bomarna. Candy är bäst!!!! :)

Finisen <3

Tiden med Stella :)


En av det första gångerna jag red Stella. Då trodde jag inte att jag skulle va en som åkte och tävla. Tiden gick vi träna 2gånger i veckan.


Första gången jag hoppade Stella! Vi träna och träna. Jag gick bara på ridskola då tränade inte för tränare med Stella.

Första "tävlingen" med Stella. Dressyr L:C. Jag var jätte nöjd med mig och Stella då. Jag börja rida för trännare och börja rida lite bättre. Jag börja tävla lite mer.

Första hopptävlingen med Stella 50 cm.

Jag slutade på Ågesta och börja rida mer letioner med Stella! Jag blev mycket bättre på att rida och Stella börja arbeta mer rätt.


Nu är vi här, klarar L:C2 (dressyr) med över 60%. Hoppar 70 cm banor. Inte värdens bästa men jag är nöjd att jag har kommit så långt med henne. Vi kämpar fortfarande! Jag och Stella jer aldrig upp!!!

Saker jag ska göra imorgon inför tävlingen!

Imorgon blir det mycket jag ska fixa eftersom Stellas ägare inte ska tävla henne så ska göra allt själv!

• Packa ihop tävlings kläderna.

• Packa ihop hjälmen, spö och hanskar.

• Smörja Stellas saker.

• Tvätta Stellas ben.

• Borsta henne jätte noga.

• Kolla så hon inte är halt.

• Packa hö till henne.

Hmm tror inte att jag glömmt något..?

Saker jag vill ha!





Natti!

Måste gå och lägga mig nu, är jätte tröt. Imorgon när jag vaknar ska jag ut och springa, hehe får se om det blir något av det :P

Era och jag är tröta ;)

Ny vän :P

Det är en hund i stallet som tidigare har varit hos en ägare som misshandlat honom. Efter det gick det inte att klappa honom han bett alla, morrade om man kom nära... Det hade tänkt att avliva honom eftersom han var rädd för allt men min ridlärare tog hem honom. Hon och hennes man kunde klappa honom men det gick inte att lyfta honom då böja han morra. Men så kom han till stallet han morrade åt oss och om vi kom lite förnära så kunde han huga i luften. Men idag så lätt jag honom lukta på min hand och sen efter de så kunde jag klappa honom. Han hoppa till och med friviligt upp i mitt knä. Kul att få en ny kompis bara så där ;)


Hanna vill ha!!


Vill ha!!! Sjuk snygg i hoppning..

Glad :))))

En tjej som har klagat på mig ganska länge nu skrev till mig ( Förlåt att jag varit taskig mot dig, jag vill bara se ut som dig vill va dig. Jag vill också ha en egen häst, rida som du :( Happas du förlåter mig jag har bara varit avensjuk på dig hela tiden, du är såå fin och rider bäst, gör allt för att bli din vän igen) Blev glad när jag fick det medelandet. Men asso vet inte direkt om jag vill bli vän med henne igen asso allt hon sagt till mig!!
Men känner mig iallafal mycket gladare en igår.

Sitter hemma....

Sitter hemma och lyssnar på musik... Har tidigare fixat lite på rummet! Klockan 6 taggar jag till stallet. Kollar när Tora rider letion på Märta, ska nog ta hand om Candy också.

Längtar!!!

Vill bara säga att det inte kommer bli något mellan mig och Patrik. Han är väldigt taskig mot min kompis och vill inte va tsm med en kille som är taskig mot andra...

Nu till saken, på söndag ska jag och tävla! Ska va med i två klasser 60 cm och 70 cm...

Fattar inte varför!

Den senaste tiden har många klagat på hur jag ser ut och mina kläder... asso jag fattar inte varför! Kanske inte är värdens snyggaste men bara för det så måste ju inte folk säga något om det. Känner mig  ganska nere just nu..... så har inte lust att blogga!


--inget rubrik--

Killar som rider diggar jag stort! Fotbolls nördar är INTE min typ... De killar som står för att dom rider och kan säga det till sina kompisar att dom gör de utan att skämas, det är värkligen sånna killar jag gillar..

Elliot är en cool kille, rider också bra! Precis en kille som han skulle jag vilja ha ;)

Vaknat!

När jag kom hem från stallet gick jag ocl la mig orka inte va vaken... Vaknade nys! Allt idag är bara chill.. Ska bara va hemma.

Syrran fixar ny header XD


God morgon!

Nu drar jag tilll stallet för att fodra :/ går nog och lägger mig när jag kommer hem....

RSS 2.0