Bilder från dagen!


Haha muppiga Stella med muppiga Hanna ;)

Finnaste ponnyn!


Haha ser så rolig ut på bilden ;D

Min söta lilla ponny!

Red Stella idag på ängen. Det gick super, hon var pigg som vanligt!!
kommer bilder..!

Ponny mammor!

Jag har inte varit på så jätte många tävlingar, men på dom tävlingarna jag varit med på så har jag lagt märke till att det finns jätte många ponny mammor som är så dumma. De skriker på sina barn att det gör fel hela tiden, att andra barn gör fel. Man hör ibland folk som pratar om andras hästar att det är så fula,att de inte borde va med och tävla.
Det var en tjej som rev ett hinder mamman skrek fula ord och blev jätte sur på sitt barn och hästen.Asso varför blir man sur för det, det kan handa någon gång ibland, de händer alla.

Tycker bara så synd om dom ungarna som har mammor som är så, skriker, blir sur för man river ett hinder.
Tack att jag inte har en sån mamma :)

Wiiie!

Entligen ryckte vi Stellas man har längtat sjukt mycket, nu ser det ut som hon är yngre en riktig tävlings ponny!!! Finns ingen finare ponny..

Idag åkte jag till stallet vid 10, red och fixa lite åkte hem vid 4 ungefär. Lång dag... Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och bloggar.

Imorgon drar jag till stallet när jag vaknar. Fixar Stella rider henne på ägen. Amanda fotar!! Medans Stella äter och så ska jag fota Amanda när hon hoppar Märta.

Bild från idag!


Candy jobbar hårt!
Jossan och jag sitter fel för om Candy skulle göra något så skulle vi kunna hoppa av fort, det var tredje gången hon drar vagnen:)

Jobbig men rolig dag!

Mamma väkte mig vid 12 :/ drog direkt till stallet. Mockade först till Chess och Bojan,mamma tog in Candy sen släppe vi henne på volten så hon fick springa av sig, vi tog in henne och sätt på henne sitt sele. Vi körde henne ett tag sen jag och Jossan satt i vagnen. Hon var jätte duktig.

 Jag och Jossan hoppa sedan Bojan, var jätte svårt för han är precis på gränsen mellan A och B-ponny så det kändes typ som om han inte hade någon hals.

Nu har jag hemma ska äta, sen åker jag till stallet igen för att fodra.


Tävling stella




God natt!

Orkar inte blogg nu vill bara sova. Kom nys hem från blåkulla!

Drar snart till stallet!!

Snart drar  jag till stallet, ska följa med Amanda och jossan när det ska ha träning på Blåkulla. Kul att se!!

-- ingen rubrik--

 Va så lycklig när jag satt brevid dig när vi kolla på film i skolan idag, kände lyckan i hela kroppen. Kommer alltid finnas där för dig Patrik. Och det vet du...
Fick reda på idag att han kände samma sak om mig som jag känner för honom. LYCKA!!!!!

Hur tänker man?

Det är en tjej som tyckt att jag var jätte bra på rida hon sa till mig hela tiden (din sits är så himmla fin, du rider Stella så bra) Men idag så skrev hon till mig (du rider så dårligt du tar hand om hästar som skit, det ser utt som Stella plågas när du rider henne). Va fan helt plötsligt bara.
Hon sa lixom at jag va hennes största idol inom rid sporten och så srev hon så till mig. Då fan undrar jag hur  hon tänker.

Och min"kompis" eller man nu ska se det, han börja snaka skit om min kompis Elsa idag. Han träffa henne en gång och efter det så börja han snaka om henne, hon är min kompis va tänker han med om han går och snakar om henne med mig.
Att man gör det också går och snakar om en annans kompis och säger att den är jätte ful, konstig, dum och så som han gör.
 Idag fick jag nog jag ville inte höra honom snaka så om henne det var bara för lågt av honom.



En tjej i min klass hon följde efter mig överallt, köpte dom kläderna jag köpte. Jag sa till henne en dag att jag inte ville ha henne efter mig och se precis lika dan utt som henne. Då blev och skit sur och sa tills sin mamma, hennes mamma rinde till rektor och så fick jag prata med henne.
Men vem vill lixom ha en tjej efter sig som gör allt man själv gör. Efter jag pratat med räktorn va hon  så jätte kaxig mot miig sa till lärarna att jag gjorde saker som jag inte gjorde,lärarna trodde ju på henne så jag fick bara mer och mer skäl. Jag blev bara lesnare och lesnare för varje dag. Tillslut sa jag det till min mamma. Hon ringde min lärare så hon prata med Amanda som den där tjejen heter. Amanda sluta va kaxig mot mig hon var jätte snäll och så men nu igen så börja hon följa efter, hon frågar vart jag köpt mina kläder, jag vågar ju inte säga till henne så nu går jag där och säger vart jag köpt alla saker och så. Men vill inte det här men vet inte hur jag ska komma ifrån det.
Men att hon inte tänkar på vad som hänt!

Dagen!

Skolan va tråkig som vanligt.
Drog sen till stallet med Tora vi tog i hästarna, red sedan ut. Det var jätte roligt, i galoppen man kände hur Stella tog i hennes öron var spik raka framot, hon tyckte det var så roligt :D

Tröt!!!!

Gick till skolan idag fast jag hade ont i huvet. Satt i kapprumet idag på letionen för att jag inte orka höra på när alla prata. Jag brukar va en av de som pratar men idag orka jag inte...
Drog direkt från skolan till stallet tog in Candy gav henne mat och sen åkte jag hem igen, va i stallet ungefär en kvart.
 Var jag tvungen att åka hem sen för att en tjej skulle komma hem till mig och fira mig för jag fylde år för ett tag sedan. Nu ska jag va med henne men bloggar senare :)

Är i skolan med bästa tjejen ,elsa till höger <3 

Kärkleken kommer aldrig försvinna!

Jag träffar honom varje dag, gillar honom bara mer och mer. Tror det är dags att säga det till honom.
Han kanske inte gillar mig men det spelar ingen roll! bara att han får veta det....

Just nu känns det bara skit att gå runt och gilla en kille sjuk mycket och att han inte gillar mig.. eller han har ju inte sagt något men det märks att han bara gillar mig som kompis.


Börjar nog bli sjuk :(

Fryser jätte mycket fast jag  har två filtar och ett täcke. Har nu också sovit i 2 timmar och är fortfarande sjukt tröt...

Hemma igen!

Hemma igen efter en jätte tråkig skol dag.
Har entligen gjort klart alla läxor, idag kommer jag inte göra så mycket mer, bara sitta hemma och ha det chill...

Tävling (hoppning) blir det den 6 november, en 60 cm bana sen bli det 70cm eftersom hennes ägare tävlar en annan häst så får jag hoppa två gånger :)

Den här veckan kommer det inte komma så många bilder. Min data oss min mamma går det inte att ladda upp bilder, den typ dampar om man försöker...!

Är i skolan!

Är på väg till spanskan.. Sjukt närvös ska stå framför hela klassen och prata!
Har alltid haft problem med att prata framför klassen fattar inte vf, känner ju alla!

Bloggar när jag kommer hem :D


dags för skolan!

Sjuk tröt idag orka knapp gå ur sängen.
Bloggar när jag kommer hem ska göra mig klar för skolan nu...!
 Snyggaste! <3 

godnatt bloggen!

Då är det dags att gå och sova.. Imorgon drar jag till stallet och tar hand om min sötizz.

GOD NATT <3

Glad tjej!

Varit ovanligt glad idag skrattat hela dagen..! Några i min klass som blev ganska sura för att jag skratta så mycket ;) Efeter skolan drog jag till stallet, red Stella gick ganska bra träna på att ställa henne.

Imorgon blir det att vara hemma och göra läxor..arnars är det bara en chill dag.

Kär!

8 månader var jag lycklig, jag hade Patrik.. Han gjorde slut, men jag har aldrig kunnat lämna honom har alltid gillat honom kommer alltid göra men jag får förstå han gillar mig som kompis iget annat.. Man kan ju inte tvinga någon med kärleken.  Men jag är glad iallafal jag få va med honom varje dag, vi kanske passar mer som kompisar..
så du vet patrik kommer alltid finnas för dig <3

Man kan inte va sötare!!


Ny ponny!

Min syster och hennes kompis har fått en foderponny (Märta)! Jätte fin ponny maxad C-ponny. Hennes galopp den går inte att förklara det är typ som man flygger fram! Hästen kommer bli grym..


Tävlingarna!

Jag har först varit med i fälttävlan dagen var jätte rolig och allt gick bra!





Jag har också haft en dressyr tävling och en hopptävling men har inga bilder från det :)

Tillbaka på bloggen :D!!

Nu kommer jag tillbaka, har saknat att blogga :)

Menas jag varit borta har det hänt mycket, varit med i många tävlingar. Min syrra har fått en ponny!!
Jag har blivit kär igen!

RSS 2.0