Dressyr tävling :D

Tyvär har jag inte hunit/orkat blogga på ett tag.

Men idag gick jag upp kvart över 5 åkte till stallet vid 6.
Fixade Stella och åkte till ekerö. Jossan red före mig. När jag hoppa upp kändes det inte så bra hon var jätte stel och lyssnade inte. Men när jag kom in på banan blev det bättre. Kom 3a idag endå ganska nöjd för Stella är ju inte så lätt :D

Ska till elin!

Snart ska jag till Elin(som äger Chess). Hon fyller 14 år idag :) Jag ska äta hos henne.

GRATTIS till dig Elin!!!!

Förlåt!

Förlåt att jag inte bloggar så mycket. Men har inte så mycket tid först är det skolan sen stallet så har bara kvällen på mig. Och det har inte hänt något roligt som jag kan berätta. Jag har värkligen inga ideer på vad jag ska skriva. Men ska försöka nu att komma på inlägg.
Men vad vill ni att jag ska skriva om? :)

Fotat!

Har sprungit med Amanda när hon red Chess idag och så fota jag. Vi va ute typ en timma. Sen när jag kom tillbaka till stallet va jossan där och red Stella. Så fick jag springa med henne på volten jätte jobbigt :P

Sen idag fick jag reda på att nästan alla på blåkulla går runt och säger att jag ska sluta som medryttare på Stella och att dom ska bli det. Men dom drömmer, jag kommer rida Stella tills jag växer ur henne. Dom är väl bara avis på att jag har Stella! Ni som säger det glömm att jag slutar på Stella nu....!!

-- ingen rubrik--

Rider fram Stella.

Ingen lektion :(

Jag sov i 3 och en halv timma när jag kom hem från skolan. När jag vakna mådde jag bättre. Mamma ringde mig och sa att Ida var sjuk så jag inte kunde rida lektion idag.
Så jag lätt Stella vila idag eftersom hon gick ganska hårt igår.

Skritta fram Stella igår på tävlingen.

Hemma :(

När jag vakna idag så modde jag inte så bra jag hade ont i magen och i huvudet. Men jag gick till skolan endå. Men efter den andra lektionen modde jag värkligen dåligt och orka inte va kvar i skolan.
Sen gick jag hem och nu ligger jag i sängen och mår skit.
Får göra redn marsvinsburar sen när jag vilat lite.

Träning!

Imorgon blir det träning för Ida. Satsar att komma lång den sista tiden med Stella.
Nu ska Anette anmäla mig till en till tävling den 1a oktober. Hoppning, det blir väl 70 cm då också. Då ska vi vinna!!!

Jippi!

Det gick super idag på tävlingen. Hon flög över hindrena. Jag kom till om hoppningen men så glömde jag bort var de sista hindret var :/  Så fick 6 tidsfel.
Men jag kom 6 av 18. Och det var fem plaseringar, så om jag inte missat vart hindret va så skulle jag komma på en plasering. för det gick fort nog.
Men ska veta hur nervös jag var på fram hoppningen. Nästan alla häster vägra på ett hinder. Men Stella hoppa som vanligt över de. Den 1 oktober blir  det en till hopptävling och då ska jag klara det. För Stella äger på att springa snapp. Men hon har inte så bra hoppteknik så man kan inte sitta rätt på henne man kan inte ligga på halsen över hindrena eller hur man ska säga. Om man gör det får man en smäll på näsan och det gör ganska ont.

Det kommer film sen .
Älskar Stella!!!! <3

Första tävlingen med Stella :)

Klar :)

Hela dagen har jag gjort årdning saker tills imorgon. Smörkt saker, tvättat Stella, ta fram kläder och så fixa jag Stellas träns och sadel.

Imorgon går jag upp halv 6. Sätter på mig kläder, fixar håret och äter. Tio över 6 åker vi till stallet. Packar in saker i bilen. Vid 7 ska vi lasta hästarna och åka till Blåkulla. Vid halv 8 är det samling. Jag är första start på 70 banan.


Sjuk :(

Jag har haft ont i halsen och i huvudet för några dagar sedan men nu kan jag knapp andas jag är jätte förkyld.
Vakna 8 i dag för att jag var så täpt i näsan. Den dagen jag äntligen får sova.
För imorgon blir det tävling med Stella och då måste jag gå upp tidigt. Hoppas att jag inte är så sjuk så jag iinte kan tävla.

Närvös!

Nu har jag tvätat några saker till Stella.

Jag är så nervös till tävlingen. Min mage gör ont. Hoppas värkligen att det går bra.
Men mamma änmälde mig till fel klass hon anmälde mig till unghäst, och Stella är ju värkligen inte ung.
Men så har hon ändrat det men det kosta ju pengar.

Nu blir jag bara närvösare för varje minut :/


Till häst???

Anette har hittat en C-ponny på blocket som vi kanske ska ha.
Den tävlar LA i hoppning och dressyr. Jätte fin är den.
 Om vi ska köpa den så ska jag fortfarande rida Stella och tävla henne. Men Amanda ska tävla den ponnyn och träna lite mer med den. Men såklart får jag tävla den ibland. När Amanda sen har blivit förstor för  den så börjar hon tävla Candy och jag den nya ponnyn. Amanda ska få tävla Candy lite mer i början eftersom hon inte kan tävla henne lika länge som jag.
Har inte vellat ha en till häst förut för att jag vill va medryttare på Stella och jag tyckte  att vi skulle ta mer had om Candy. Men det skulle vi inte gör om vi får en till häst. Men det här känns som en bra ide. Kommer aldrig att sluta ta hand om Candy fast vi har en till :) <333

RSS 2.0